Έτσι αποφεύγω το πεπρωμένο μου… συνειρμικά

(1 αξιολόγηση πελάτη)

14.00

Η ζωή…

…για κάποιους παράλληλες ευθείες σε διαστάσεις χρόνου και τόπου και για άλλους ατέρμονοι κύκλοι στους οποίους καταδικάζονται να περπατούν οι άνθρωποι ανάλογα με το εύρος των δυνατοτήτων τους και των επιλογών τους.

Το ζητούμενο, βέβαια, δεν είναι τα γεωμετρικά σχήματα…

Κάπως έτσι και ο πρωταγωνιστής αυτού του βιβλίου. Μοναχικός μέσα στις ιδιορρυθμίες του, αγαπημένος όσο δεν του φτάνει και, ταυτόχρονα, περικυκλωμένος από ανθρώπους και τόσο ανέγγιχτος από αυτούς! Παγιδευμένος στον πρώτο του έρωτα και αποστασιοποιημένος από αυτόν για λόγους εγωισμού! Η απόλυτη παγίδα και την ίδια στιγμή το κίνητρο για τη συνέχιση της ζωής που πότε φαίνεται να του ξεγλιστρά και πότε ο ίδιος να κατέχει το μαγικό χάρτη με όλες τις κρυψώνες του μυσταγωγικού της δάσους…

“Δεν είχα καταλάβει για πόση ώρα περπατούσα αλλά σίγουρα ήταν πολλή…”

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας φιλοδοξεί να σας οδηγήσει να βρείτε κάτι σε κάποιον ήρωα που να σας θυμίσει τον εαυτό σας… όπως ήσαστε, όπως γίνατε ή όπως θέλετε να γίνετε. Χωρίς τύψεις, μόνο και μόνο με την ευχαρίστηση της αποκάλυψης!

Περιγραφή

Ο Μάνος Μανδαμαδιώτης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα κατά το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Η λογοτεχνία ασκούσε πάνω του πάντα τη γοητεία της, έτσι όπως μπορούσε να την αντιληφθεί καθώς μεγάλωνε: στην αρχή μέσα από την ποίηση, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο σχήμα, και, κατόπιν, σχηματοποιημένα μέσα από τις κλασικές φιλολογικές σπουδές που ακολούθησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στη συνέχεια, προέκυψαν συνεργασίες πάνω στο γνωστικό του αντικείμενο με γνωστούς εκδοτικούς οίκους και η ενασχόλησή του σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Αυτή η λογοτεχνική του προσπάθεια είναι η πρώτη που εκδίδεται.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Συγγραφέας

Μάνος Μανδαμαδιώτης

Σελίδες

238

Διαστάσεις

14 x 21 cm

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Πηγή

1 κριτική για Έτσι αποφεύγω το πεπρωμένο μου… συνειρμικά

  1. Παναγιώτης

    Βιβλίο που σε κάνει να μπεις σίγουρα στη θέση κάποιου από τους ήρωες. Ωραία γραφή, ροή που κυλά…

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − 6 =

Pin It on Pinterest

Share This
X