Η παραγγελία σας θα σταλεί με την εταιρεία ταχυμεταφορών Εlta Courier στη διεύθυνση αποστολής που θα μας δηλώσετε (κατοικία, εργασία, κ.λπ.).

Εναλλακτικά μπορείτε να την παραλάβετε από τα γραφεία του εκδοτικού σε Αθήνα (Κωλέττη 15, Εξάρχεια) και Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 49 ) Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 18.00.

Αν έχετε επιλέξει την παράδοση κατ’ οίκον, στην εργασία κ.λπ. θα σας στείλουμε ένα email που θα επιβεβαιώνει ότι τα είδη έχουν σταλεί (όταν η παραγγελία σας έχει φύγει από την αποθήκη) και ακόμη ένα με τον αριθμό παρακολούθησης (με έναν σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ταχυμεταφορέα).

Για παραγγελίες άνω των 15€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής είναι 2,20€.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,30€.

Για διεθνείς αποστολές τα έξοδα ξεκινούν από 10,00€.

Ναι. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα κατάλληλα στοιχεία στη φόρμα παραγγελίας.

Παραλαβή από courier: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα θα επεξεργαστούμε την παραγγελία εντός 24 ωρών και στη συνέχεια θα χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες (για δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστούν έως και 5 εργάσιμες ημέρες).

Εάν η παραγγελία σας τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο ή αργία, τα προϊόντα σας θα σταλούν την επόμενη Δευτέρα ή την επόμενη εργάσιμη, της αργίας, ημέρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν μια παραγγελία περιέχει περισσότερα από ένα προϊόντα δεν θα σταλεί μέχρι να είναι πλήρης. Για τη μερική αποστολή μιας παραγγελίας θα υπάρξει αντίστοιχη χρέωση.

Παραλαβή από τα γραφεία: Όταν όλα τα είδη της παραγγελίας σας υπάρχουν σε απόθεμα μπορείτε να την παραλάβετε άμεσα από τα γραφεία των εκδόσεων σε Αθήνα (Κωλέττη 15) και Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 49) Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 – 18.00 .

Αν τα παραγγελθέντα αντικείμενα δεν υπάρχουν σε απόθεμα, θα σας ειδοποιήσουμε την ίδια ημέρα.

Ναι, στην ενότητα Κατάσταση Παραγγελίας θα δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας και θα βρείτε το ακριβές στάδιό της, όπως έχει δρομολογηθεί από τον ταχυμεταφορέα.

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pigi.gr ή τηλεφωνικά στο 2311272803.