Πολύτιμος βοηθός και εργαλείο στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι το βιβλίο· όχι μόνο το σχολικό εγχειρίδιο αλλά και το βιβλίο που μπορεί να εμφυσήσει την αγάπη για την ανάγνωση και που συμπληρώνει μία ενότητα μάθησης με περαιτέρω πληροφοριακό υλικό είτε γενικού είτε εξειδικευμένου ενδιαφέροντος.

Στις προθήκες των εκδόσεών μας βρίσκονται τίτλοι που αφενός φέρουν “σφραγίδα” παιδαγωγού, αφετέρου προσεγγίζουν μία σειρά σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων και ζητημάτων, μέσα από ιστορίες κατάλληλες για τα παιδιά. Μέσα από την αξιοποίησή τους στη σχολική τάξη, ο εκπαιδευτικός εμπλουτίζει περαιτέρω τη “φαρέτρα” του με πρωτογενές/ πρωτότυπο υλικό, που του επιτρέπει να παρουσιάσει και να προβληματίσει τα παιδιά σχετικά με ποικίλα θέματα, όπως ο σχολικός εκφοβισμός, ο εθισμός στα κινητά και το διαδίκτυο, η διαχείριση των συναισθημάτων, η αποδοχή της διαφορετικότητας και το Ολοκαύτωμα – για να αναφέρουμε μόνο κάποια. Συχνά τα αρμόδια τμήματα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν ενσωματώσει τα βιβλία μας στις προτάσεις τους προς τα σχολεία της περιφέρειάς τους.

Οι συγγραφείς μας, αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, με κατάρτιση και εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση και διοργάνωση εκπαιδευτικών δράσεων, είναι διαθέσιμοι για τη συμμετοχή σε αντίστοιχες εκδηλώσεις εντός αλλά και εκτός σχολικής αίθουσας. Έχουμε ήδη στο ενεργητικό μας σειρά αντίστοιχων εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων. Οι συγγραφείς μας παραμένουν πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν ή και να συντονίζουν δράσεις σε σχολεία απευθυνόμενοι στα παιδιά μας και σε δασκάλους και καθηγητές.

Μεγάλο ενδιαφέρον σε γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς παρουσιάζουν εκδόσεις μας για παιδιά που συνοδεύονται από ηλεκτρονικό περαιτέρω εκπαιδευτικό υλικό. Δείτε τα παραμύθια των Εκδόσεων iWrite (εκδοτικό “αδελφάκι” των Εκδόσεων Πηγή) στο site: www.iwrite.gr

Τέλος, προσφέρουμε τη δυνατότητα για μαζικές παραγγελίες (άνω των 5 αντιτύπων) σε σχολεία, Παιδικές Βιβλιοθήκες, ΚΔΑΠ και άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, σε ειδικές, εξαιρετικά φιλικές τιμές!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να μας βρείτε στο email: info@pigi.gr

``Ένα ωραίο Βιβλίο... Ένας νέος Κόσμος``