σχετικά με εμάς

φιλοσοφία - αγάπη - πολιτισμός

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή ιδρύθηκαν το 2010 με στόχο την έκδοση μοναδικών βιβλίων υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών για τους απαιτητικούς Έλληνες αναγνώστες, στηρίζοντας παράλληλα Έλληνες συγγραφείς και επαγγελματίες του χώρου των εκδόσεων…

Από το 2010 που ιδρυθήκαμε έχουμε συνεργαστεί με δεκάδες φιλολόγους, μεταφραστές, επιμελητές, σχεδιαστές και τυπογραφικές μονάδες, αναζητώντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και στηρίζοντας συνειδητά τον Έλληνα επαγγελματία που επιμένει να δημιουργεί και να εξελίσσεται μέσα στο αφιλόξενο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον της κρίσης. Το ίδιο κάνουμε και με τα εκατοντάδες βιβλιοπωλεία που φιλοξενούν τα έργα των συγγραφέων μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προβολή παράλληλα με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Από το 2010 οι Εκδόσεις Πηγή διατηρούν γραφεία στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τα τέλη του 2014 απέκτησαν γραφεία και στην Αθήνα, με το βλέμμα πλέον στραμμένο στην Κύπρο.

Το τρίπτυχο μας είναι “σπουδές – εμπειρία – αγάπη για το βιβλίο” και με βάση αυτό αναπτύσσουμε προσεκτικά τη δημιουργική μας ομάδα, εξελίσσοντας έτσι τις δυνατότητες του εκδοτικού οίκου προς όφελος της οικογένειας των συγγραφέων μας.

Πηγή - Φιλοσοφία

Αγαπάμε τα βιβλία, πιστεύουμε στους Έλληνες συγγραφείς (και γενικότερα δημιουργούς του εκδοτικού χώρου) και έχουμε όραμα γι’ αυτούς. Είμαστε βαθύτατοι γνώστες των νέων τεχνολογιών, αντιμετωπίζουμε κάθε έκδοση ολοκληρωμένα και φέρνουμε ευρωπαϊκό αέρα στον ελληνικό εκδοτικό κόσμο!

Τα Βιβλία των Εκδόσεων μας

Επιλέγουμε τα βιβλία μας προσεκτικά, επιλέγουμε συγγραφείς και επαγγελματίες των εκδόσεων με ιδιαίτερη ευαισθησία και δίνουμε όσο χρόνο απαιτείται ώστε το τελικό βιβλίο να είναι αντάξιο των Έλληνων αναγνωστών. Εκδίδουμε βιβλία που αξίζει να διαβαστούν από τον απαιτητικό αναγνώστη…

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Ένα βιβλίο δεν σταματάει στην έκδοση του… για εμάς αυτή είναι μόνο η αρχή. Κάνουμε το παν για να φέρουμε τον συγγραφέα και το έργο του σε όσο το δυνατόν πιο προσωπική επαφή με τον αναγνώστη, κάνοντας την ανάγνωση κάθε βιβλίου αμφίδρομη διαδικασία…

Ποιοι είμαστε;

Δεν είμαστε από εκδοτικό τζάκι και δεν φοβόμαστε να το πούμε. Πίσω από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή βρίσκονται άνθρωποι που αγαπάνε το βιβλίο, με πλούσιες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεγάλη εμπειρία στον ευρωπαϊκό χώρο των εκδόσεων και των μέσων γενικότερα.

γραφεία
Θεσσαλονίκης

(τομέας βορείου Ελλάδος)

διεύθυνση Φιλίππου 49, δίπλα στη Ρωμαϊκή Αγορά, Κέντρο
τηλέφωνο 2311 27 28 03
email info@iWrite.gr

γραφεία
Αθηνών

(τομέας υπόλοιπης Ελλάδας)

διεύθυνση  Κωλέττη 15 & Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια
τηλέφωνο 21 10 12 6900
email info@iWrite.gr

Pin It on Pinterest

Share This
X