PRESS ROOM

τελευταία νέα από τις εκδόσεις μας

lhkhn

To δίκτυο διανομής των εκδόσεών μας μεγαλώνει συνεχώς, καλύπτοντας ολοένα και περισσότερα σημεία πώλησης για τα βιβλία των συγγραφέων μας!metaempneusi-3(eso)-v14-1Από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με το κεντρικό Βιβλιοπωλείο Πατάκη στο κέντρο της Αθήνας...

“Άνυα, το Κάλεσμα της Ακτή”, του Γιώργου Χατζηκυριάκου

Δεν θα υπήρχε πιο κατάλληλη εποχή για να εκδοθεί το βιβλίο του Γιώργου Χατζηκυριάκου, ιδρυτικού μέλους του Will’ o’ Wisps, παρά καταμεσής του καλοκαιριού, όπως και έγινε. Φυσικά ήμασταν από τους πρώτους που το πήραμε στα χέρια μας! Άνυα, το Κάλεσμα της Ακτής, από τις εκδόσεις Πηγή, το πιο καλοκαιρινό βιβλίο που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια!

Τη ζωή μετράω σε… ανάσες του Γιώργου Βαγγελάκη

Σε κάθε του ποίημα ο Γ. Βαγγελάκης μεταγγίζει το πηγαίο και γνήσιο συναίσθημα. Προβαίνει σε μια συνομιλία με τις βαθύτερες σκέψεις που όλοι κάνουμε, φέρνει στην επιφάνεια τα κρυφά και ενίοτε σκοτεινά σημεία του εαυτού μας, μετριέται με το βίωμα και προχωρά.

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΓΩΝΗΣ | Συγγραφέας, ετών 21!

Όποτε δεν έγραφα, λάτρευα να διαβάζω. Η βιβλιοθήκη μου είναι γεμάτη βιβλία από το 2000 μέχρι και σήμερα, από τα πρώτα που διάβασα ποτέ μου μέχρι και αυτά που παίρνω ακόμη και τώρα. Τα βιβλία που διάβασα, ουσιαστικά με ώθησαν να γράψω και συγκεκριμένα το πρώτο μου βιβλίο το έγραψα αφού διάβασα τη τριλογία «Οι Αγώνες Πείνας». Έκτοτε, δεν σταμάτησα ποτέ να γράφω και 7 βιβλία αργότερα κατέληξα σε αυτό που κυκλοφορεί πλέον από τις εκδόσεις Πηγή, τα «Ανθρώπινα Πιόνια»

Σκοτεινά Βήματα | Πλειάδα, του Αλέξη Ζησιµόπουλου

Eντυπωσιάστηκα με τις σκηνές μάχης που είναι άψογα ενορχηστρωμένες ώστε να παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια μας. Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες πορεύονται με ‘’Πάθος’’ στη ζωή τους καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τα όρια του εαυτού τους.

Everlies – Fantasy Awards

Η οργανωτική επιτροπή των Everlies έχει ξεχωρίσει 28 τίτλους μας, οι οποίοι τίθενται προς ψηφοφορία στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Αυτό που μου ‘μαθες εσύ! Ένα βιβλίο για την πατρική αγάπη και τα μικρά , καθημερινά θαύματα.

«Η αλήθεια είναι πως, ναι, συνήθως οι μητέρες είναι εκείνες που αναλαμβάνουν τον ρόλο να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό,τι χρειαστεί, από τα πιο μικρά θέματα έως τα πλέον σημαντικά. Είναι απόλυτα εύλογο να γίνεται αυτό. Στο βιβλίο μου, αντιθέτως, ο πατέρας είναι εκείνος που στηρίζει την κόρη του στις δύσκολες στιγμές που περνάει, αλλά και γενικότερα.»

Λύω, Σιωπή! | Μια σειρά διηγημάτων που ισορροπούν ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό

Ο Mark Christopher da Costa με την λογοτεχνική του πένα σμιλεύει μια συλλογή διηγημάτων που δεν απαιτεί από τον αναγνώστη. Δεν εκβιάζει το συναίσθημα, παρουσιάζοντας τα κλισέ του έρωτα ή της απώλειας αυτού, μα το γεννά πηγαία, οδηγώντας στη κλιμάκωσή του λέξη-λέξη.

Ο Μανώλης Παλαβούζης μιλά για το βιβλίο του “Έτος χωρίς καλοκαίρι”

“Η λογοτεχνία του φανταστικού δανείζεται τα θέματά της από τον πραγματικό κόσμο. Αυτό είναι που την κάνει τόσο όμορφη, τόσο θελκτική. Και τόσο, μα τόσο επίκαιρη”

Σπασμένο Ακορντεόν | Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα

“Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν πολύ τα μυθιστορήματα τα οποία αναφέρονται σε γνωστές ιστορικές περιόδους, ακόμη και αν δεν είναι αμιγώς ιστορικά. Και ενώ έχω διαβάσει αρκετά, διαπίστωσα πως δεν είχα διαβάσει κάποιο βιβλίο που να διαδραματίζεται στην Κύπρο και στα γεγονότα που συνέβησαν στο νησί αυτό. “

Pin It on Pinterest

Share This
X