Ξεφυλλίστε το τεύχος

Η Μεταέμπνευση αποτελεί τη free press εφημερίδα του Πρότυπου Ομίλου Πολιτισμού Πηγή, στην προσπάθειά μας να ταξιδέψουμε τα βιβλία και τους συγγραφείς μας ακόμα πιο μακριά. Τυπώνεται σε τιράζ 5.000 αντιτύπων και διατίθεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σημεία διανομής της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων μεγάλων πόλεων στην επαρχία.

Το πρώτο τεύχος της Μεταέμπνευσης κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, έχοντας ως βασικό στόχο να διανεμηθεί στο αναγνωστικό κοινό των μεγάλων εκθέσεων που διενεργούνταν (και εξακολουθούν να διενεργούνται) εκείνη την περίοδο σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα.

Στις σελίδες του περιοδικού ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να αναγνώσει κείμενα, σκέψεις και συνεντεύξεις συγγραφέων μας, καθώς επίσης και νέα από τον κόσμο του βιβλίου για μία ευρεία γκάμα θεμάτων και ενδιαφερόντων. Πρόκειται με λίγα λόγια για ένα ολοκληρωμένο βιβλιοφιλικό περιοδικό έντυπο με ιδιαίτερη συλλεκτική αξία.

Μπορείτε να αναγνώσετε προηγούμενα τεύχη του περιοδικού πατώντας εδώ, εδώ και εδώ.

Αν είστε μέλος στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Πηγή, μπορείτε να λάβετε την εφημερίδα με την επόμενη αγορά του νέου σας βιβλίου.