Booknews

Ερωτευμένοι με το βιβλίο (vol.3)

βιβλίο για δώρο αγίου βαλεντίνου

Έφτασε πάλι η μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων!

Ο έρωτας λένε πως περνάει από το στομάχι, αλλά εμείς στις Εκδόσεις Πηγή θεωρούμε ότι κάνει μια στάση κι από τα μάτια! Γι’ αυτό λοιπόν, γιορτάζουμε φέτος κάθε βιβλίο που γεννάει -η γεννιέται- από έρωτα! Με περισσή αγάπη και μπόλικο πάθος, σας παρουσιάζουμε τα φετινά dates που λειτουργούν ως το καλύτερο δώρο Αγίου Βαλεντίνου (ιδανικά μαζί με ένα τριαντάφυλλο!).

Παιχνίδι Λέξεων – Γιώτα Παρισίδη

Ένα παιχνίδι. Δύο παίκτες. Λέξεις που έµειναν γυµνές. Κανόνες. Κι ένα ζάρι.

βιβλίο για δώρο αγίου βαλεντίνου

Όλα ξεκινούν από το µυαλό, µα καταλήγουν στο σώµα. Μία γυναίκα που ανασαίνει µέσα από τη γραφή. Μία γυναίκα όµως που έχει χάσει την έµπνευσή της, τη δηµιουργικότητα, το πάθος, ίσως και τον ίδιο της τον εαυτό. Κι ένας άνδρας που ξαναζεί µέσα από τα γράµµατά τους. Στο παιχνίδι των λέξεων που αποφασίζουν να ξεκινήσουν κανείς δεν µένει αλώβητος. Γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει ακριβώς εκεί. Σε αυτή την αµοιβαία διείσδυση του ενός… στις λέξεις του άλλου. Το µυαλό άλλωστε είναι αυτό που παίζει πάντα τα πιο ηδονικά παιχνίδια. «Κι αν ο οργασµός της σκέψης δεν είναι ο µεγαλύτερος, τότε ποιος;» Η σαρκική επαφή δεν επιτρέπεται. Πώς µπορούν όµως οι λέξεις να σκεπάσουν ένα κορµί, όταν η επιθυµία είναι αµοιβαία; Η πρωταγωνίστρια ακροβατεί σε ένα τεντωµένο σχοινί µεταξύ λογικής και τρέλας. Αλήθεια, έχει υπάρξει όµως έστω κι ένας άνθρωπος στον κόσµο που παρέµεινε λογικός στο παιχνίδι του έρωτα; Έχεις δύο επιλογές: Είτε ζεις αυτό το φαινοµενικά αθώο παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος του, είτε δεν το ξεκινάς ποτέ, διαβάζοντας µονάχα τη σελίδα 181 κι έπειτα κλείνεις το βιβλίο. Πριν να είναι αργά.

Τα σπασμένα κομμάτια μιας αγάπης

Μια ιστορία βίας, πόνου και κάθαρσης, σφιχτοδεµένη και καθηλωτική από την πρώτη µέχρι την τελευταία λέξη.

βιβλίο για δώρο αγίου βαλεντίνου

Ένας τρόφιµος του «Άλµπατρος», µιας δοµής Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης στο νησί της Κράµου, ξεκινά να γράφει πρώτη φορά για πρόσωπα και όλη η ιστορία µοιάζει να είναι αληθινή. Πήγε χαµένη τελικά η ζωή του; Τι ήταν αυτό που τον αποδιοργάνωσε, που τον έκανε να «χαθεί» και τι είναι αυτό που θα τον κάνει να ενώσει τα σπασµένα κοµµάτια του; Μια αγάπη, η µοναδική της ζωής του, φαίνεται πως τον περιµένει ακόµα εκεί, στη στροφή της ζωής, στο άνοιγµα της µοίρας. Πόσα αντέχει να θυµηθεί; Κι αν µέσα στις µνήµες του εµφανιστεί ένα παιδί λουσµένο στο αίµα; Τότε πόσα «γιατί» θ’ ακουστούν, πόσα «όχι». Ποιος θα αναλάβει να πει τη συνέχεια τότε;

Ξένες Καρδιές

Μια τυχαία συνάντηση. Μια αναγκαία συνύπαρξη. Μια σειρά από συµπτώσεις που µόνο η µοίρα θα µπορούσε να έχει ενορχηστρώσει τόσο περίτεχνα. Ένα ερωτικό παιχνίδι όπου µόνο ένας µπορεί να επικρατήσει.

βιβλίο για δώρο αγίου βαλεντίνου

Μανχάταν 2015.

Πέντε χρόνια µετά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, η Έβελιν Λεκλαίρ κάνει τα πάντα για να απολαύσει τη ζωή της στο έπακρο. Θέλει να ερωτευτεί, µα φοβάται να πληγωθεί γιατί δε ξέρει πόσο εύθραυστη µπορεί να είναι µια καρδιά. Όταν εκείνος µπαίνει στη ζωή της, ξέρει πως πρέπει να τον κρατήσει µακριά της, γιατί είναι όλα όσα µπορούν να την καταστρέψουν. Όµως, ταυτόχρονα, πρέπει να βρει έναν τρόπο να συνεργαστεί µαζί του… Ο Αλεξάντερ Κρος έχει αποκηρύξει την αγάπη και τον έρωτα από τη ζωή του, αφού γνωρίζει πως µόνο πόνο και δυστυχία µπορούν να του φέρουν. Μέχρι που εισέβαλε στο γραφείο του η νέα γραµµατέας του. Και τότε θα καταλάβει πως η καρδιά του δεν έχει παγώσει τελείως…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *